Η τεχνική υπηρεσία ενημερώνει για το έργο της Vodafone

Πάρος

Ανακοίνωση σχετικά με το φρεάτιο που κατασκευάστηκε από εταιρία κινητής τηλεφωνίας, εξέδωσε, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών – Τμήμα Συγκοινωνιών, Μεταφορών και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων.

 Επισημαίνοντας, ότι δεν έχει διαπιστωθεί κοπή των φυτών και σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα έχει κατασκευαστεί εντός του παλιού αιγιαλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ς

Θέμα: «Κατασκευή φρεατίου στη θέση Σάντα Μαρία Νάουσας δίπλα από τη δημοτική οδό»

 

            Μετά την προφορική ενημέρωση του προέδρου της Κοινότητα Νάουσας κου Μπαφίτη Παντελή, για την κατασκευή φρεατίου στη θέση Σάντα Μαρία δίπλα από τη δημοτική οδό, σας ενημερώνουμε ότι:

            Με την υπ΄ αριθμ. 217/2020 (αρ. πρωτ. 20082/02-12-2020), (ΑΔΑ:ΩΝ5ΚΩΞΓ-Δ3Ρ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου χορηγήθηκε στην εταιρεία: «VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» μεταξύ άλλων το δικαίωμα διέλευσης που αφορά την κατασκευή δύο (2) φρεατίων διαστάσεων [3,00m(Μ)Χ2,00m(Π)Χ2,00m(Β)]: α) Επί ανώνυμης οδού, σημείο ΒΜΗ-PAR1 της συνημμένης στην αίτηση οριζοντιογραφίας με συντεταγμένες κατά ΕΓΣΑ 87 Χ:613338.95 και Ψ: 4110119.01, στη θέση Άγιοι Ανάργυροι της Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου, και β) Επί ανώνυμης οδού, σημείο ΒΜΗ-PAR2 της συνημμένης στην αίτηση οριζοντιογραφίας με συντεταγμένες κατά ΕΓΣΑ 87 Χ:610586.00 και Ψ: 4109134.25, στη θέση Σάντα Μαρία της Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου.

            Μετά από την 19-04-2021 αυτοψία, της Υπηρεσίας μας διαπιστώσαμε ότι εκτελούνταν εργασίες κατασκευής φρεατίου δίπλα στη δημοτική οδό (προς τη θάλασσα) και όχι επί της οδού. Από το φρεάτιο αυτό θα γίνει η υποβρύχια διασύνδεση καλωδίων οπτικών ινών με τη Νάξο – Θήρα – Κώ, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 89764 ΑΠΑ 2021/16-03-2021 έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων με το οποίο ζητείται γνωμοδότηση μεταξύ άλλων και από το Δήμο Πάρου για την προσαιγιάλωση του καλωδίου στην παραπάνω θέση. Στο σημείο κατασκευής του φρεατίου υφίσταται αμμώδης διάδρομος προς τη θάλασσα πλάτους 3,5-4,00 μέτρων ανάμεσα σε δασική βλάστηση και δεν διαπιστώθηκε κοπή φυτών.

fre

 Η θέση που κατασκευάζεται το φρεάτιο σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού είναι εντός παλαιού αιγιαλού.

 Ο προϊστάμενος 

της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών  του Τμήματος Συγκοινωνιών, Μεταφορών και Η/Μ έργων   

Μωραϊτίδης Ιωάννης / Μηχανολόγος Τ.Ε.

 

Η προϊσταμένη

της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών 

Ασημίνα Κούτλα / Μηχανολόγος Μηχανικός

                                                                                                                                                      

 

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.