Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής σε απόρους στην Πάρο

Πάρος

Ανακοίνωση, εξέδωσε ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου, κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς, με την οποία ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι την Παρασκευή 7/5/21, την Δευτέρα 10/5/21 και την Τετάρτη 12/5/21, θα γίνει διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής σε απόρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ : Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

«Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ανακοινώνεται διανομή προϊόντων ( κρέμα ρυζάλευρο, κρέμα δημητριακών, γάλα εβαπορέ, παιδικό αθλητικό ένδυμα και παιδικό ένδυμα ) σε δεκαεφτά ( 17 ) συνδημότες μας, ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ .

20210505 120838 resized

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7.5.21, την Δευτέρα 10.5.21, την Τετάρτη 12.5.21 και ώρες 10.30 - 13.30 από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής του Επαρχείου, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου που βρίσκεται στο Αγροκήπιο της Παροικίας.

Έχει προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση προς τους ωφελούμενους από το αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η πατρίδα μας είναι σημαντικό όλοι οι φορείς να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας».

Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

Κων/νος Ν. Μπιζάς

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.