Συμμετοχή του δήμου Πάρου στην διαδικτυακή έκθεση της Βιέννης

Πάρος

Δελτίο τύπου, εξέδωσε το Γραφείο του Δημάρχου, όπου ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην διαδικτυακή έκθεση της Βιέννης, προσπαθώντας, να προσεγγίσει τουρίστες από την αυστριακή αγορά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ

«Εκ νέου προσέγγιση της αυστριακής τουριστικής αγοράς επιχειρεί η Πάρος στο πλαίσιο της σημαντικής έκθεσης “Digital Ferien-Messe Vienna Summer Edition” που οργανώνεται σήμερα και αύριο (7 και 8 Μαΐου). Ο Δήμος Πάρου εκπροσωπείται με εικονικό περίπτερο (φωτό), ενώ έχει επιπλέον προγραμματίσει σειρά ψηφιακών (virtual) συναντήσεων με εκπροσώπους των ΜΜΕ, travel bloggers και τουριστικά γραφεία. 

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Πάρου είναι η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την αυστριακή αγορά. Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε η Πάρος είχε ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου διεισδύσει στην αυστριακή τουριστική αγορά, έχοντας πραγματοποιήσει στοχευμένες διαδικτυακές συναντήσεις με εκπροσώπους Γερμανόφωνων προορισμών (Αυστρία, Ελβετία) προκειμένου να καλύψει με αυτόν τον τρόπο το κενό από την αναβολή λόγω πανδημίας σημαντικών εκθέσεων σε Βιέννη και Ζυρίχη». 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.