Ερωτήσεις για την κοινότητα Αρχιλόχου

Πάρος

Οι κοινοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου στην κοινότητα Αρχιλόχου, Γεώργιος Παυλάκης και Γεώργιος Ρούσσος, με επιστολή τους διαμαρτύρονται για τη λειτουργία του τοπικού συμβουλίου.

Στην επιστολή τους σημειώνουν:

«Το κοινοτικό συμβούλιο Αρχιλόχου, δε συνεδρίασε τον μήνα Απρίλιο. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά. Περιμέναμε απαντήσεις σε ερωτήματα που είχαμε υποβάλει, όπως:

- Τι γίνεται με το έργο στον Άγιο Παντελεήμονα, που έχει μείνει στη μέση, και υπάρχουν κίνδυνοι ατυχήματος.

- Τι γίνεται με την περίπτωση στο Μώλο που κανείς δεν είδε, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ο υπάλληλος που έκανε τη διάνοιξη ενήργησε μόνος του; Πληροφορηθήκαμε ότι η τεχνική υπηρεσία του δήμου είχε αρνηθεί την έγκριση.

- Έγινε πλακόστρωση στον δρόμο μπροστά από το δημοτικό σχολείο Προδρόμου, με ξήλωμα, γιατί είχε στρωθεί πριν περίπου δύο χρόνια; Ράβε-ξήλωνε δηλαδή, με τα λεφτά του κοσμάκη.

- Έγινε πλακόστρωση στον δρόμο από το πηγάδι μέχρι την πλατεία του Αγ. Σπυρίδωνα, παρότι είχαμε αποφασίσει τα χρήματα αυτά να δοθούν για την επέκταση του Οστεοφυλακίου Προδρόμου. Γενικά έχουμε εκφράσει εδώ και καιρό την αντίθεσή μας για πλακοστρώσεις έξω από το χωριό, σε δρόμους που περνούν αυτοκίνητα, γιατί οι δρόμοι αυτοί καταστρέφονται. Δηλαδή ξανά ράβε-ξήλωνε. Βέβαια κατά τον δήμαρχο «πρόκειται για έργα με τα οποία ανανεώνουμε το πρόσωπο της Πάρου και επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας την οποία δικαιούνται οι δημότες και οι επισκέπτες του νησιού».

Εν τω μεταξύ πρόκυψε και άλλο θέμα με το κούρεμα των βούρλων στην περιοχή natura του Μώλου. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει, και έλεγχος μηδέν».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.