Συνάντηση συντονιστικού συλλόγων με τον Γ.Γ. του δήμου Πάρου

Πάρος

Την Πέμπτη 07 Μαΐου εκπρόσωποι του Συντονιστικού Συλλόγων της Πάρου συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Πάρου, κ. Λεμονή

όπου συζήτησαν αναλυτικά τις προτάσεις αναβάθμισης της Παροικίας, μετά την αρχική συνάντηση παρουσία του δημάρχου Πάρου, κ. Κωβαίου.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν όλα τα χρόνια προβλήματα της Παροικίας, ενώ παράλληλα οι εκπρόσωποι του συντονιστικού παρουσίασαν αναλυτικά προτάσεις επίλυσής τους. Οι προτάσεις κατηγοριοποιήθηκαν σε άμεσες ενόψει και τις νέας τουριστικής σεζόν  και αυτές που μπορούν να υλοποιηθούν αργότερα.

Ο γενικός γραμματέας στη συνέχεια ενημέρωσε για το χρονικό πλάνο υλοποίησης μερικών από τις προτάσεις, ενώ έγινε αναφορά και στα έργα που υλοποιούνται τώρα και στο αμέσως επόμενο διάστημα. Διαβεβαίωσε δε, ότι θα επανέλθει σύντομα, με απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα σχετικά με τις υπόλοιπες προτάσεις.

Ευελπιστούμε η συνάντηση αυτή να είναι η αρχή για μία νέα συνεργασία των Συλλογικών φορέων της Πάρου και Δήμου Πάρου, όπου σε τακτά χρονικά διαστήματα και μέσα από παρόμοιες συναντήσεις να επιταχυνθούν έργα  που είναι απαραίτητα για την ποιοτική αναβάθμιση της Παροικίας.

Οι σύλλογοι του Συντονιστικού:

  • Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου-Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους»
  • Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου
  • Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου
  • Σύλλογος Καφεστιάτορων Πάρου
  • Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς»
  • Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχίλοχος»

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.