Σύλλογοι της Πάρου:«1300 υπογραφές που διαφωνούν με την σχεδιαζόμενη διχοτόμηση της Πλατείας Ηρώων-Βελέντζα »

Πάρος

Σχετικά με την ανακοίνωση του Δημάρχου για το ΣΒΑΚ

Ανακοινώθηκε πρόσκληση του Δημάρχου για ανοιχτή στο κοινό παρακολούθηση ενημέρωσης σχετικά με 2 παρεμβάσεις του ΣΒΑΚ (διαμόρφωση του κόμβου Γκίκα και ανάπλαση της πλατείας Ηρώων-Βελέντζα / μεταφορά του σταθμού ΚΤΕΛ). Η παρακολούθηση θα είναι διαδικτυακή και οι Παριανοί θα «συμμετέχουν» μόνο με υποβολή γραπτών ερωτημάτων από πριν.

Θεωρούμε απαραίτητη την ενημέρωση, όμως για τα συγκεκριμένα θέματα δεν αρκεί η διαδικτυακή ενημέρωση και απάντηση σε προκαθορισμένες ερωτήσεις ούτε η στείρα παρακολούθηση ενός μονολόγου, αφού έχουν εκφραστεί αντιθέσεις από μεγάλη μερίδα πολιτών που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά. Προτείνουμε την οργάνωση διαλόγου στον ανοιχτό χώρο του Γυμνασίου Παροικιάς με ανοιχτή συμμετοχή και τήρηση των μέτρων, ώστε να υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος και ουσιαστική ενημέρωση. 

Σημειωτέον ότι από Φορείς και Συλλόγους μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1300 υπογραφές που διαφωνούν με την σχεδιαζόμενη διχοτόμηση της Πλατείας Ηρώων-Βελέντζα και ζητούν να επανεξετασθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου.

Το αίτημα αυτό παραμένει.

Σε κάθε περίπτωση οι εκπρόσωποι αυτών ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να συμμετέχουν ζωντανά στη προγραμματισμένη διαδικτυακή συζήτηση στις 27.05 και να υποβάλλουν ερωτήσεις στον Μελετητή, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου.

• Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου-Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους»

• Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου

• Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου

• Σύλλογος Καφεστιάτορων Πάρου

• Σύλλογος Παρίων – Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή»

• Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάρου-Αντιπάρου «Π. Καλλιέρος»

• Κάτοικοι Περιοχής «Εκατονταπυλιανής».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.