Ε.ΣΥ.ΠΑ.: Απεργιακή συγκέντρωση πλατεία Μαντώς 10-6-2022

Πάρος

Κάλεσμα των Συνταξιούχων στην συγκέντρωση της Πέμπτης 10/6/2021 να απαιτήσουμε να αποσυρθεί τώρα το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η επιτροπή συνταξιούχων σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή  Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων, καλεί όλους τους συνταξιούχους ,τους εργαζόμενους τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τις νέες και τους νέους να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 10-6-2021 στην πλατεία Μαντώ και ώρα 11:00 .

 Να στηρίξουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα, για ζωή και δουλειά με δικαιώματα, με αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. 

 Να πορευτούμε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας, στον κοινό αγώνα για την άμεση απόσυρση και εξαφάνιση του αντεργατικού νομοσχεδίου που μας γυρίζει πίσω στον εργασιακό μεσαίωνα. 

 Να συνεχίσουμε με κλιμάκωση του αγώνα να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν τα παιδιά μας σύγχρονους σκλάβους της δουλειάς για να διασφαλίζουν τα κέρδη μιας χούφτας εκμεταλλευτών.

Καλούμε σωματεία, φορείς και δημοτικά συμβούλια των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου να πάρουν θέση να καταδικάσουν και μαζί να απαιτήσουμε την κατάργηση όλης της αντεργατικής αντιασφαλιστικής νομοθεσίας, που στόχο έχει το τσάκισμα σε ότι με αγώνες και θυσίες έχει κατακτήσει η εργατική τάξη και ο λαός στην μακρόχρονη αγωνιστική τους πορεία. 

Τρίτη 8-6-2021

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.