Δήμος Πάρου: Ταξίδια εξοικείωσης στην Πάρο με στόχο την τουριστική προβολή του νησιού

Πάρος

Από το γραφείο δημάρχου λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου και το δημοσιεύουμε:

 Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ταξιδιών εξοικείωσης υλοποιεί ο Δήμος Πάρου για την προώθηση και προβολή του νησιού στην παγκόσμια τουριστική αγορά

Ο Δήμος Πάρου συνεχίζοντας την προσπάθεια για προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση του νησιού ως τουριστικό προορισμό στις προτιμήσεις των διεθνών αγορών, συμμετείχε τον Σεπτέμβριο στη διοργάνωση ταξιδίου εξοικείωσης στο νησί μας της Ελληνοαμερικανίδας luxury travel blogger Katherine Banks, των Γερμανών travel bloggers Ella & Thomas Jastram και του ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού “Heritage TV”.

Η κ. Katherine Banks (https://travelinggreek.com/blog) εξειδικεύεται στον τουρισμό πολυτελείας και επισκέφθηκε την Πάρο στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στον οίνο και στην αμπελουργία.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το νησί οι Γερμανοί travel bloggers Ella & Thomas Jastram, δημιουργοί του γερμανικού travel blog greece-moments.com. Πρόκειται για το πρώτο σύγχρονο γερμανικό travel blog που αφορά ελληνικούς προορισμούς, με πολυετή εμπειρία και αυθεντικές αναφορές.

Τέλος, στο νησί της Πάρου βρέθηκαν οι παραγωγοί μιας σειράς ντοκιμαντέρ πολιτιστικού κυρίως ενδιαφέροντος του ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού “Heritage TV(https://drive.google.com/file/d/1sogefLHz9GZFnvaKLpOyAgyVkzkGn9N3/view?usp=sharin). Η σειρά προβάλλεται σε Ευρώπη και Αμερική και εστιάζει σε ιστορικά, αρχαιολογικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία και αξιοθέατα.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρία “Golden Star Ferries” για τη δωρεάν μετακίνηση του ισραηλινού τηλεοπτικού συνεργείου από και προς την Πάρο, το ξενοδοχείο “Aegean Village”για την δωρεάν διαμονή του ισραηλινού τηλεοπτικού συνεργείου, τα εστιατόρια «Έφεσος», «Γεμενί» και “La Piatsa” για την προσφορά ενός γεύματος και τα οινοποιεία «Μοραΐτης» και «Αστέρας» για τη ξενάγηση στον χώρο τους».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.