Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου : Να λυθούν τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων στο αγροκήπιο της Νάουσας

Πάρος

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον επικεφαλής της Κ. Ροκονίδα επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο αγροκήπιο της Νάουσας και συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΔΣ του ΑΜΕΣ Νηρέα.

 

Διαπιστώθηκε η ουσιαστική εγκατάλειψη των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων του χώρου από μέρους της Δημοτικής Αρχής αλλά και η ανεπάρκεια τους για την άθληση της νεολαίας της Νάουσας.

Ασυντήρητος, κατεστραμμένος χλοοτάπητας και περιφράξεις παγίδες, κατεστραμμένες εστίες, αδιαμόρφωτος περιβάλλων χώρος, ελλιπής οδική σήμανση, ελλιπής φωτισμός και άλλα πολλά που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια μικρών παιδιών. Όλα αυτά σε ένα γήπεδο που δεν μπορεί να καλύψει πλέον τις ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας της Νάουσας.

Αποτέλεσμα της επίσκεψης ήταν η λεπτομερής καταγραφή των κύριων προβλημάτων του χώρου τα οποία καταθέσαμε, σήμερα 5-12-21 με μορφή ερώτησης προς την Δημοτική Αρχή για να μας γνωρίσει, όπως και σε όλους τους εμπλεκόμενους, τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων που η ίδια η αδιαφορία της και οι ψεύτικες υποσχέσεις της έχουν δημιουργήσει.

Καλούμε τους φορείς της Νάουσας, τη νεολαία της και τους γονείς των μικρών αθλούμενων να διεκδικήσουν από τη Δημοτική Αρχή δυναμικά και εκείνοι από μέρους τους την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Πάρος 5-12-21

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.