ΚΤΕΛ Πάρου : Παράταση της εκτέλεσης της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου Πάρου

Πάρος

Η απάντηση στην απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για την απομάκρυνση της αφετηρίας της ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε.

Θέμα : Εύρεση Νέου Χώρου για  την αφετηρία της ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε.

Κατόπιν γνωστοποίησης της απόφασης 30 της από 20/07/2021 (αρ. πρωτ: 1424) με το έγγραφο  του Λιμενικού Ταμείου Πάρου(14.12.2021/αρ.πρωτ:1424), αιτούμαστε την παράταση της εκτέλεσης της απόφασης αυτής για την απομάκρυνση της αφετηρίας της ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. από το χώρο εντός της ΧΖΛ στο Λιμένα Πάρου, έως ότου οι αρμόδιοι φορείς, αποφανθούν για το πρέποντα χώρο μετακόμισης της αφετηρίας ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε.

Από την μεριά μας έχουν γίνει όλα τα νόμιμα ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες  εύρεσης χώρου κατάλληλου για την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.

Η εταιρεία μας έχει αναθέσει στο Πολιτικό Μηχανικό Συγκοινωνιολόγο κύριο Σπύρο Παρασκευόπουλο από τις 28 Ιουνίου 2017 και με ιδία έξοδα εκπονήθηκε μελέτη ροής λεωφορείων και χωροθέτησης στάσεων στα πλαίσια της σύνταξης του γενικού σχεδίου(MASTERPLAN) του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση για τη μετεγκατάσταση της αφετηρίας της ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. από το χώρο εντός της ΧΖΛ στο Λιμένα Πάρου. Η εν λόγω μελέτη έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς από το έτος 2017. 

Η παράταση της εκτέλεσης της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου Πάρου για την απομάκρυνση της αφετηρίας της ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. είναι αναγκαία προς όφελος του Δημοσίου Συμφέροντος και της αποφυγής ταλαιπωρίας του κοινού που εξυπηρετείται καθημερινά από την εταιρεία μας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ρούσσος Γεώργιος

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.