Ενημέρωση από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Πάρος

Στο ημιτελές λόγω διακοπής ρεύματος, δημοτικό συμβούλιο Πάρου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για θέματα που εκκρεμούν μετά από ερωτήσεις συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα στον Περιφερειακό Παροικιάς

Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάρου, Γεώργιος Πούλιος, για τα αναγκαία έργα που γίνονται αυτή την εποχή στην περιφερειακή οδό Παροικιάς και έχουν επιφέρει προβλήματα σε επιχειρήσεις και οδηγούς.

Σύμφωνα με τον κ. Πούλιο στα τέλη Φεβρουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα, ενώ η νέα ασφαλτόστρωση αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο, καθώς πρέπει να είναι καλός ο καιρός για να πέσει η πίσσα.

Καθυστερήσεων συνέχεια από την Περιφέρεια για το 2ο γυμνάσιο Πάρου

Στο ημιτελές λόγω διακοπής ρεύματος, δημοτικό συμβούλιο Πάρου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση έγινε ερώτηση σχετικά με τις υπογραφές για την παραχώρηση οικοπέδου στο νησί μας, στο οποίο θα κτιστεί το νέο γυμνάσιο στην Παροικιά.

Η ιστορία ξεκινάει από το μακρινό 2008 όταν επί έπαρχου, Γρηγορίας Πρωτολάτη, είχε εγκαινιαστεί το ΕΠΑΛ Πάρου και στη συνέχεια είχε αγοραστεί απέναντι από το σχολείο τεχνικής εκπαίδευσης ένα άλλο οικόπεδο –επί Νομάρχη Δ. Μπάιλα- για την ανέγερση του νέου γυμνασίου Παροικιάς. Το οικόπεδο στη συνέχεια από τη Νομαρχία Κυκλάδων έμεινε στα περιουσιακά στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παρά του ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός ανέγερσης του νέου γυμνασίου, έως και σήμερα δεν έχει γίνει η παραχώρησή του από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Όπως είπε χθες, ο δήμαρχος, Μ. Κωβαίος, από πλευράς του δήμου Πάρου τα έγγραφα για το οικόπεδο έχουν υπογραφεί και περιμένουν την υπογραφή της Περιφέρειας. Όπως είπε έχει τη διαβεβαίωση ότι αυτό θα γίνει εκ μέρους της Περιφέρειας εντός του Ιανουαρίου.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.