Βίκυ Λοΐζου: Από το «τιμόνι» του Τουρισμού στις Κυκλάδες (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ VIDEO)

Πάρος

Τις ακριβείς «συντεταγμένες» της Πάρου αλλά και των Κυκλάδων συνολικότερα, στην Εθνική Στρατηγική για την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη της χώρας, αποκωδικοποιεί στη Φωνή της Πάρου η Κυκλαδίτισσα, τέως Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Βίκυ Λοΐζου.

 

Στην πρώτη, εφ ‘όλης της ύλης αποκαλυπτική της συνέντευξη, αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Πάρου στην συνολική ανάπτυξη της χώρας αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα (μαζί με τις αδυναμίες) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως προς την άντληση Εθνικών και Κοινοτικών χρηματοδοτικών πόρων για σημαντικά έργα υποδομής στον τόπο.

Η πολύτιμη εμπειρία της στον τουριστικό κλάδο, μανατζάροντας τις επιχειρήσεις της οικογένειάς της στη Μύκονο, αλλά και το «βαρύ» Βιογραφικό της, της έδωσαν τα εφόδια για τις καθόλα απαιτητικές και υπεύθυνες θέσεις σε νευραλγικής σημασίας Υπουργεία (Ανάπτυξης και Τουρισμού), στην ευρωπαϊκή Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ) αλλά και την τοποθέτησή της στο ψηφοδέλτιο Κυκλάδων κατά τις επερχόμενες  Εθνικές Εκλογές.

Η Βίκυ Λοΐζου βρέθηκε για τον εορτασμό του Πάσχα στην Πάρο που επισκέπτεται από μικρή και αγαπά για πολύ προσωπικούς λόγους. Εδώ τη συναντήσαμε, στο γοητευτικό και φιλόξενο Παλιό Λιμάνι της Νάουσας, όπου μας «άνοιξε» την καρδιά αλλά και τα πολύ συγκεκριμένα πολιτικά χαρτιά της… δεσμευόμενη να ξανάρθει.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.