Η εκπροσώπηση της Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου στο Συνέδριο του κόμματος (ΦΩΤΟ)

Πάρος

Από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022, διεξάγεται στο Athens Metropolitan Expo το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Η Φωνή της Πάρου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και κρίσιμα παραλειπόμενα από την πρόεδρο της Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου, Κατερίνα Βιτζηλαίου.

Χτες, Παρασκευή 6 Μαΐου, πρώτη μέρα του συνεδρίου, τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ ο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου είναι «δίπλα στον κάθε πολίτη» που αποδεικνύεται έμπρακτα και καθημερινά από τα μέτρα στήριξης που έχουν ανακοινωθεί και λαμβάνονται για την αντιμετώπιση των δυσχερών συνθηκών που όλοι  το βιώνουμε. 

«Παρευρίσκομαι στο 14ο Συνέδριο εκπροσωπώντας την Πάρο και την Αντίπαρο ως Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ.  Πριν την έναρξη της πρώτης μέρας  είχα την τιμή να γίνω δεκτή από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κόμματος και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση στο γραφείο του στη Βουλή των Ελλήνων, να συναντηθώ με τη βουλευτή Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού και να ξαναδώ φίλους ετών, που μαζί έχουμε μοιραστεί την κοινή και συνεπή κομματική μας πορεία» δηλώνει η πρόεδρο της Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου, Κατερίνα Βιτζηλαίου.

Το 14ο Συνέδριος της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώνεται αύριο, 8/5 με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής και το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη

vitzilaioy2vitzilaioy2vitzilaioy1

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.