ΔΕΥΑΠ: Διακοπή νερού την Τρίτη από τις 07:00 μέχρι τις 14:00

Πάρος

Χωρίς νερό θα μείνουν την Τρίτη 10 Μάιου 2022, από τις 07:00 μέχρι τις 14:00 οι κάτοικοι στην περιοχή του Έλητα και στην περιοχή από το Νεκροταφείο μέχρι τη Δεξαμενή των Αγ. Αναργύρων Παροικιάς, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ,  από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, θα υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος από τη διασταύρωση Λευκών-Νάουσας (κατάστημα Φρουτεμπορική) μέχρι τη διασταύρωση για Πυργάκι (αντιπροσωπία οχημάτων Peugeot), στην περιοχή Αγ. Φωτεινή Παροικιάς,

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων και οι περίοικοι να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες και τη φωτεινή σήμανση στην περιοχή του εργοταξίου. Επίσης, εφόσον είναι εφικτό, να χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους εναλλακτικές οδούς.

Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για τις οχλήσεις που θα δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.