Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Στο «πλευρό της τοπικής κοινωνίας» Δήμος και Λιμενικό Ταμείο (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Πάρος

Με πρώτο και κορυφαίο θέμα στην ημερήσια διάταξη, την πεζοδρόμηση της παραλιακής και τις δέουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του καλοκαιριού, συνεδρίασε  σήμερα Δευτέρα 10 Μαϊου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Στόχος της συνεδρίασης ήταν να υπάρξει μία σύνοψη και αξιολόγηση των δυσλειτουργιών που παρουσιάστηκαν κατά την πεζοδρόμηση της παραλιακής προηγούμενες περιόδους, ώστε να προετοιμαστεί η κανονιστική που θα προβλέπει με σαφήνεια όλες τις παραμέτρους ορθής λειτουργίας της.

Αναφορικά με τα συμπεράσματα και τις προτάσεις που προέκυψαν από τη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Παροικιάς, δήλωσαν ενήμεροι τόσο ο Δήμαρχος Πάρου, όσο και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τις οποίες και θα αξιολογήσουν ενδεχομένως σε μία επόμενη συνεδρίαση. «Είμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και ψάχνουμε όλες τις λύσεις για να την εξυπηρετήσουμε» δήλωσε ο κ.Καραχάλιος αναφερόμενος και στο σύνολο των αιτημάτων, φύλαξης και αστυνόμευσης αλλά και αποσυμφόρησης της συνολικής πίεσης που δέχεται το λιμάνι, «δεν μπορούμε να αφήσουμε την τοπική κοινωνία και να κοιτάξουμε τους επισκέπτες μόνον».

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Σταύρος Καραχάλιος αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πρωτοβουλία έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ του Ταμείου παρουσία Δημάρχου, Λιμενάρχη, φορέων του Νησιού και της διοίκησης του ΚΤΕΛ για τον προσδιορισμό των επόμενων κινήσεων σε ότι αφορά την μεταφορά της Στάσης από το λιμάνι, μετά και από έντονες πιέσεις Υπουργείου Ναυτιλίας και Λιμενικής Αρχής.

Αναλυτικά όλο το παρασκήνιο απομάκρυνσης του ΚΤΕΛ από το λιμάνι της Παροικιάς, με συνεντεύξεις όλων των πρωταγωνιστών, στο επόμενο Φύλλο της εφημερίδας Φωνή της Πάρου 

 

EpitropiZois5EpitropiZois5EpitropiZois5EpitropiZois5

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.