Εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας και εκλογές στον Σύλλογο Γυναικών Νάουσας

Πάρος

Την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στην αίθουσα του Νηρέα και από τις 18:00-20:00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Από τις εκλογές θα αναδειχθεί το νέο ΔΣ του Συλλόγου αλλά τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στις ομοσπονδίες Γυναικών Κυκλάδων και Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Όπως γίνεται γνωστό με ανακοίνωση του Συλλόγου «Παράλληλα θα γίνει μια λιτή εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας!

Μια ευκαιρία να βρεθούμε ξανά από κοντά, να μιλήσουμε για ότι μας προβληματίζει, να σας ενημερώσουμε για τις πολλές δραστηριότητες του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα, καθώς δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε, να λάβετε γνώση όλων των κινήσεων μας που αφορούν στην πορεία μας στη νέα εποχή! Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη ώστε να υπάρξει απαρτία, να ακουστεί η φωνή όλων μας, και να δουλέψουμε για το καλύτερο μέλλον! Θέλουμε κοντά μας και τις νεότερες! Χρειάζεται ανανέωση έτσι κι αλλιώς!

Δηλώσεις υποψηφιότητας έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, είτε με μήνυμα στη σελίδα μας, είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του συλλόγου: syllogosgynaikwnnaoussasparou@gmail.com

Σας περιμένουμε»

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.