Νέο ΔΣ αλιέων και διαμαρτυρία!

Πάρος

 

Πραγματοποιήθηκαν στις 19/6 οι εκλογές στον σύλλογο επαγγελματιών αλιέων παράκτιας αλιείας δήμου Πάρου «Άγιος Νικόλαος» και στις 23 Ιουνίου σχηματίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σκιαδάς Δημήτρης

Αντιπρόεδρος: Χάλαρης Αντώνης

Γραμματέας: Τριβυζάς Βασίλης

Ταμίας: Τριπολιτσιώτης Βασίλης

Βοηθός γραμματέα: Βιώνης Βασίλης

Βοηθός ταμία: Βιτσαράς Ιωάννης

Μέλος: Σαρρής Αθανάσιος

Αντιπροσώπευση στην Ομοσπονδία: Σκιαδάς Δημήτρης με αναπληρωματικό τον Τριβυζά Βασίλη

Ελεγκτική επιτροπή: Σκιαδάς Ευάγγελος, Τσαντάνης Χαράλαμπος και Γεμελιάρης Γιώργος.

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ

Μετά τον σχηματισμό του νέου ΔΣ των αλιέων, εκδόθηκε στις 23/6/2022 η ακόλουθη διαμαρτυρία:

«Εκ μέρους του συλλόγου επαγγελματικών αλιέων παράκτιας αλιείας του δήμου Πάρου «Άγιος Νικόλαος», θα θέλαμε να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας και τη δυσαρέσκειά μας για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο που βρίσκεται το γραφείο του συλλόγου μας.

Η κατάσταση με τους Ρομά είναι πλέον τραγική! Ο χώρος του πάρκινγκ του νεκροταφείου έχει καταληφθεί και έχει μετατραπεί σε τουαλέτα και σκουπιδότοπο, καθώς πετάνε τα σκουπίδια τους και ότι συσκευές έχουν συλλέξει και τελικά αποφασίζουν ότι δεν χρειάζονται!

Δίπλα στο γραφείο μας υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, το οποίο είναι αποθήκη. Πρόσφατα η πόρτα της αποθήκης παραβιάστηκε και φυσικά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς λείπει από το χώρο. Η μεγάλη μας ανησυχία είναι ότι το επόμενο που θα παραβιαστεί θα είναι το γραφείο του συλλόγου το οποίο περιέχει πολύτιμα αντικείμενα και έγγραφα για την ορθή λειτουργία του συλλόγου!

Έχουμε ενημερώσει πολλές φορές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε χωρίς δυστυχώς καμία μα καμία ανταπόκριση από πουθενά! Παρακαλούμε θερμά όπως λάβετε άμεσα υπόψη σας το σοβαρό πρόβλημα και προβείτε σε άμεση λύση».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.