Σημαντικές συναντήσεις Κωβαίου, στην Αθήνα, για χρηματοδοτήσεις

Πάρος

Ο δήμαρχος Πάρου, Μ. Κωβαίος, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη, 13 Ιουλίου, υπηρεσιακούς και άλλους παράγοντες στην Αθήνα, για υποθέσεις του νησιού μας.

Ο κ. Κωβαίος επισκέφθηκε αρχικά τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη, που είναι αρμόδιος για θέματα Υποδομών.

2022 07 13 KARAGIANNHS

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, σχετικά με τη χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί μας.

2022 07 13 PETSAS

Ακόμα, ο κ. Κωβαίος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Ευθύμιο Μπακογιάννη, αρμόδιο Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος. Από τον κ. Μπακογιάννη αναμένεται η επίλυση βασικών ζητημάτων, όπως οι αναγνωρίσεις δρόμων και οι χρήσεις γης, καθώς και της ανοικοδόμησης στην Παροικιά.

2022 07 13 MPAKOGIANNHS

Τέλος, ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, είναι σήμερα επίσημος προσκεκλημένος της Γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα, στην ετήσια γιορτή της χώρας για την άλωση της Βαστίλης, που συμβολίζει την ένωση του γαλλικού έθνους.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.