Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου για την υπόθεση στη μαρίνα της Νάουσας

Πάρος

Ανακοίνωση με τίτλο «Μία υπόθεση με οσμή σκανδάλου», εξέδωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου, αναφερόμενη σχετικά στο θέμα που έχει προκύψει στη μαρίνα της Νάουσας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα όσα αποκαλύφτηκαν από ένα τυχαίο συμβάν στο καταφύγιο τουριστικών σκαφών της Νάουσας πρέπει να προβληματίσουν πολύ σοβαρά όλους μας.
Το 64 θέσεων ελλιμενισμού τουριστικό καταφύγιο λειτουργεί χωρίς άδεια και κανονισμό λειτουργίας εδώ και χρόνια με τιμοκατάλογο ελλιμενισμού που έχει καθοριστεί αυθαίρετα και με εισπραττόμενα χρήματα κατά τρόπο παράτυπο.
Στο μεταξύ τα pillars ύδρευσης και ηλεκτρισμού έχουν καταστραφεί, επειδή σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της τεχνικής υπηρεσία του δήμου, δεν μπορεί να συνταχθεί μελέτη αντικατάστασης ή επισκευής τους, επειδή το τουριστικό καταφύγιο στερείται αδείας λειτουργίας.
Για όσα απαράδεκτα και προσβλητικά υφίσταται ο τουρισμός της Πάρου, πολιτικές ευθύνες έχει ο δήμαρχος, ο οποίος αν και διοικεί το νησί επί δύο συνεχόμενες θητείες δεν φρόντισε να νομιμοποιήσει ένα το τόσο σημαντικό έργο.
Επειδή το κομβικό πρόβλημα είναι η μη έκδοση άδειας λειτουργίας, καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες έκδοσης της σχετικής άδειας καθώς και του κανονισμού λειτουργίας του τουριστικού καταφυγίου, πριν λήξει η προθεσμία που ορίζει ο νόμος.
Καλούμε επίσης τη δημοτική αρχή και τη δημοτική αντιπολίτευση να ρίξουν άπλετο φως στη υπόθεση και να ζητήσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα Σύρου, ώστε να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όσους εμπλέκονται σε μια υπόθεση που έχει οσμή σκανδάλου».

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.