Δράσεις υποβρύχιων καθαρισμών στους αλιευτικούς λιμένες Παροικιάς και Νάουσας

Πάρος

Ο Δήμος Πάρου, σε συνεργασία με την Aegean Rebreath και την υποστήριξη και συνεργασία της Attica Group, διοργανώνει διευρυμένες δράσεις υποβρύχιων καθαρισμών στους αλιευτικούς λιμένες της Παροικιάς και της Νάουσας, το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Aegean Rebreath έχει εγκαταστήσει δύο Σταθμούς Συλλογής Θαλάσσιων Απορριμμάτων στους λιμένες της Παροικιάς και Νάουσας αντίστοιχα, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στο Δίκτυο Μπλε Δήμων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Η πρόσκληση για εθελοντική, ενεργή συμμετοχή για την αποσυμφόρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, είναι ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενη/ο. Οι υποβρύχιοι καθαρισμοί θα λάβουν χώρα στη Παροικιά και τη Νάουσα παράλληλα, το Σάββατο (17/9) από 10:00-18:00 και την Κυριακή (18/9) από 10:00-15:00.
Για σχετικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη συντονίστρια της Aegean Rebreath, κα. Κουτέρη Αντιγόνη, στο τηλέφωνο 6938934541.

Δήλωση Δημάρχου Πάρου Μ. Κωβαίου:
«Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα των νησιών μας. Με στόχο την ευαισθητοποίηση για καθαρότερες θάλασσες, διοργανώνουμε στην Πάρο τη μεγαλύτερη δράση που έχει διοργανωθεί σε Ελληνικό νησί για την αποσυμφόρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να έρθει και να πάρει μέρος ενεργά σε αυτή τη σπουδαία δράση».

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.