Προς εκμίσθωση και αξιοποίηση ο κοινοτικός ξενώνας της Μάρπησσας

Πάρος

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου αποφασίστηκε η -εκ νέου- έκδοση και δημοσιοποίηση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στο Πίσω Λειβάδι, Μάρπησσας Πάρου, που κατά το παρελθόν χρησιμοποιείτο ως κοινοτικός ξενώνας.

Σημειώνεται, ότι το συγκεκριμένο ακίνητο λειτούργησε μέχρι το 1995 και έκτοτε εγκαταλείφθηκε, ενώ είχε επιχειρηθεί και στο παρελθόν -δίχως αποτέλεσμα- η αξιοποίησή του. Επισημαίνεται, ότι το ακίνητο βρίσκεται σε κακή κατάσταση και βασική προϋπόθεση για την εκμίσθωσή του είναι η αποκατάσταση και αξιοποίησή του για χρονικό διάστημα 25 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, που θα συνοδεύεται από τα εξής:
1. Αρχιτεκτονική προκαταρκτική μελέτη, όπου θα αποτυπώνονται οι προτεινόμενες χρήσεις του ακινήτου.
2. Τεχνική έκθεση και προσεγγιστικό προϋπολογισμό της συνολικής δαπάνης και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της πρότασης (δεσμευτικά).
3. Ημερομηνία έναρξης και πέρατος των εργασιών.
4. Πρόταση για διάρκεια της παραχώρησης.

Σε μεταγενέστερο στάδιο και μετά την αξιολόγηση των ανωτέρω, στοιχείων κατά τη διάταξη του άρθρου 5 παρ.1 του ΠΔ 270/1981, θα διεξαχθεί δημοπρασία φανερή και προφορική, μεταξύ των αιτούντων των οποίων η προσφορά θα αξιολογηθεί θετικά.

Πληροφορίες που αφορούν το ακίνητο θα δύνανται να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τον κ. Ιωάννη Ραγκούση, τηλ.2284360150, προϊστάμενο της Διεύθυνσης πολεοδομικού σχεδιασμού, υπηρεσίας δόμησης και περιβάλλοντος.

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.