Φίλοι της Παράταξης "Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη": Απάντηση στον Κ. Μπιζά

Απόψεις

Ο κ. Μπιζάς "αλληθωρίζοντας" προς άλλες θέσεις της Αυτοδιοίκησης συχνά αυτοπαγιδεύεται. Δείχνει την ανεπάρκεια στην εκτέλεση και υλοποίηση των καθηκόντων για τα οποία εκλέχθηκε. Και όπου βρίσκει δυσκολίες στην άσκηση κριτικής χρησιμοποιεί για 'ασπίδα" την Περιφέρεια νομίζοντας ότι έτσι θα ισχυροποιήσει το αμυντικό του πεδίο.

Ας αφήσει ήσυχη την Περιφέρεια με την οποία ο Δήμος έχει άριστη συνεργασία. Και αν θέλει να την αναμείξει ας απολογηθεί εκεί για όσα όφειλε να πράξει ως Έπαρχος και αδυνατεί να τα φέρει εις πέρας. Δημόσια έργα εκτελούνται και από άλλες δημόσιες αρχές. Αλίμονο αν όλα βάλτωναν επειδή τα εμπόδιζαν οι προσφυγές των συμμετεχόντων. Φυσικά και η δυνατότητα άσκησης προσφυγής περιλαμβάνεται στα δικαιώματα κάθε συμμετέχοντα σε διαγωνισμό. Υπάρχουν όμως και προβλέψεις του νόμου που μπορούν να απαγκιστρώσουν τις διαδικασίες.

Καλά θα κάνει λοιπόν να μάθει τον τρόπο άσκησης της διοίκησης πριν αρχίσει να φλερτάρει με δημαρχιακούς θώκους. Γιατί αν και από εκείνες τις θέσεις, εφόσον βέβαια πείσει και εκλεγεί, προβάλει τους ίδιους ισχυρισμούς, καλύτερα να μείνει στη θέση που έχει σήμερα, αφού από ότι δείχνει δεν είναι για τα δύσκολα.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.