Ανακοίνωση προς τους ιθαγενείς | Του Θ. Μαρινόπουλου

Απόψεις

Τι είναι άραγε σημαντικό σε μια κοινωνία; Τι είναι στη δική μας; Ποια η πρώτη μας προτεραιότητα;

Πριν από λίγες μέρες εκδόθηκε δελτίο τύπου, πρώην υπουργού και μεγαλοστελέχους του κυβερνώντος κόμματος, που μας πληροφορούσε ότι σήμερα είναι μία σημαντική μέρα γιατί έγινε αποδεκτό το κοινό αίτημα των δημάρχων Πάρου και Νάξου, για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πίσω Λιβάδι  – Χώρα Νάξου και επίσης, ότι το αίτημα αυτό συνδέεται με δικές του πολυετείς μεγάλες προσπάθειες.

Σκοπός της συγκεκριμένης σύνδεσης θα είναι η εξυπηρέτηση των τακτικών και έκτακτων αναγκών υγείας, ειδικά των νεφροπαθών της Πάρου και Αντιπάρου, με το Νοσοκομείο της Νάξου. Μετάφραση, έχουν μείνει κάτι ψίχουλα στο τραπέζι μετά το «λουκούλλειο γεύμα», ελάτε να χορτάσετε…

Αντί να λύσουμε το πρόβλημα με την ίδρυση μονάδας τεχνητού νεφρού στο νησί, που αποτελεί το πραγματικό, κυρίαρχο αίτημα των πολιτών και τη μοναδική λύση, πάμε σε «ασπιρίνες». Ευτυχώς είδαμε αντιδράσεις, σε άρθρο που τοποθετεί το ζήτημα στη σωστή του βάση, από συμπολίτισσα μας του χώρου της υγείας και την αντιπολίτευση του δήμου. Δεν έγινε όμως το ίδιο από την πλειοψηφία και τον δήμαρχο που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Είπαμε αγαπητοί φίλοι, όλα είναι οι προτεραιότητες που βάζεις και ως δήμος Πάρου και ως πολιτική εξουσία, αλλά και ως κοινωνία για να μη βγάζουμε «έξω την ουρά μας». Τι θα γίνει τώρα; ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Είναι το πιο σημαντικό.

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.