> Ελλάδα

Σε έρευνα που παρουσιάστηκε από το ΞΕΕ (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας), προέκυψε ότι τα διαφυγόντα κέρδη για το Δημόσιο από τη βραχυχρόνια μίσθωση θα ξεπεράσουν τα 300 εκατ. ευρώ το 2022 από τη λειτουργία 129.000 καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Περισσότερα...

Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.), ως θεσμικός εκπρόσωπος των Δ.Ε.Υ.Α., με ανακοίνωσή της εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της για τις αναφορές του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά, από το βήμα της Βουλής, που υποτιμούν τις Δ.Ε.Υ.Α. και το έργο τους.

Περισσότερα...

Να κατοχυρωθεί και νομοθετικά η Κυριακάτικη αργία και να διασφαλισθεί το δικαίωμα των εμποροϋπαλλήλων και των μικρών εμπόρων στον ελεύθερο χρόνο και στην ξεκούραση, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, προς τους υπουργούς Εργασίας και Ανάπτυξης, 9 βουλευτές του ΚΚΕ.

Περισσότερα...

Μαζικό και δυναμικό «παρών» έδωσε και σήμερα πλήθος κόσμου στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου, επί της οδού Πατησίων, όπου συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο αγωνιστικός εορτασμός της 49ης επετείου του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου.

Περισσότερα...

Πλήθος κόσμου συνεχίζει να επισκέπτεται το ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου επί της οδού Πατησίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριήμερου εορτασμού της 49ης επετείου από τον ξεσηκωμό των φοιτητών τον Νοέμβρη του 1973, οι οποίες θα κορυφωθούν την Πέμπτη 17 Νοέμβρη με την αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Περισσότερα...

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκηρύσσει διαγωνισμό για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή συνολικά έξι αξιωματικών (ανδρών και γυναικών) ειδικότητας Οικονομικού με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Περισσότερα...

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών δίνουν στη δημοσιότητα τη μελέτη με τίτλο: Οι κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.