> Ελλάδα

Σε ετοιμότητα φαίνεται να βρίσκεται η τουριστική βιομηχανία της χώρας μας προκειμένου να ανταποκριθεί στη φετινή σεζόν, με φόντο και πάλι την πανδημία. 

Περισσότερα...

Το επιμελητήριο Κυκλάδων, έπειτα από τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει το τρίτο κατά σειρά δωρεάν και απαραίτητο εκπαιδευτικό σεμινάριο προκειμένου όλα τα μέλη του να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα και να προετοιμαστούν σωστά για το άνοιγμα της φετινής σεζόν, τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, 18.00- 20.00

Περισσότερα...

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοίνωσε τον αριθμό των εισακτέων ανά Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καθώς και τους συντελεστές βάσει των οπoίων καθορίζεται η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής σε κάθε Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα, εν όψει των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Περισσότερα...

Πολύ χειρότερες είναι οι διατάξεις του εκτρωματικού νομοσχεδίου που παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εργασίας Κ. Χατζηδάκης, ακόμα και από τις «διαρροές» που μέχρι χθες κυκλοφορούσε η κυβέρνηση στα ΜΜΕ.

Περισσότερα...

Έπειτα από τις εισηγήσεις των ειδικών λοιμωξιολόγων, στον υφυπουργό, παρά τω πρωθυπουργό,  Άκης Σκέρτσο, ο οποίος  ανακοίνωσε την απελευθέρωση των μετακινήσεων εκτός νομού, την κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις και μετάθεση της απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30 το βράδυ από τις 14 Μαΐου.

Περισσότερα...

Πρόταση Νόμου, για να αντιμετωπιστούν τα επείγοντα προβλήματα των εργαζομένων στη διανομή έτοιμου φαγητού και ποτού (ντελίβερι) κατέθεσε στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. 

Περισσότερα...

Δόθηκε τελικά το πράσινο φως για την σταδιακή επανέναρξη των δραστηριοτήτων του πολιτισμού με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων να κάνει δεκτό το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα ανοίγματος που κατέθεσε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.