> Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι από τα μεσάνυχτα η 48ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων σε όλα τα λιμάνια της χώρας.

Περισσότερα...

48ωρη πανελλαδική - προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 23 Φλεβάρη από 00.01 έως 24 Φλεβάρη 24.00, με προοπτική κλιμάκωσης, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ

Περισσότερα...

Τις χιλιάδες απολύσεις των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ, ενώ αυξάνονται ραγδαία το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι ανάγκες για προσλήψεις εργαζομένων, ανέδειξε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με Ερώτηση που υπέβαλε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του Κόμματος Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

Περισσότερα...

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Κίνα για τις ελληνικές επιχειρήσεις και η στρατηγική συνεργασιών της Κίνας μέσω της πρωτοβουλίας «One Belt - One Road» και «Ο νέος δρόμος του μεταξιού», παρουσιάστηκαν στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε το παράρτημα Νοτίου Αιγαίου του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας

Περισσότερα...

Το Υπουργείο Τουρισμού περιμένει από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων το πράσινο φως για την επανεκκίνηση της βαριάς βιομηχανίας της χώρας. Ενδιαφέρον έχουν ήδη εκδηλώσει για τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό Ρωσία, Σερβία, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, τα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ.

Περισσότερα...

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας έχουν δημιουργηθεί λόγω της χιονόπτωσης, καθώς η «ετοιμότητα» του κρατικού μηχανισμού έμεινε στα χαρτιά...

Περισσότερα...

Αυτοδύναμα θα πρέπει να κινούνται τα ηλεκτρικά ποδήλατα μόλις υπερβούν τα 6 χλμ./ώρα για να θεωρούνται ηλεκτρικά ποδήλατα ξεκαθαρίζεται στο άρθρο 29 του νομοσχεδίου για τη Μικροκινητικότητα που αναρτήθηκε για Δημόσια Διαβούλευση έως τις 4 Δεκεμβρίου από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Περισσότερα...

Την αμέριστη στήριξη του στους χιλιάδες επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης, που βρίσκονται στο φάσμα της οικονομικής καταστροφής μιας και ο κλάδος είναι ήδη 6 μήνες κλειστός εκφράζει το ΔΣ της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.