Αγωνιστική κινητοποίηση για την Παγκόσμια μέρα των ΑμεΑ

> Ελλάδα

Συμβολική αγωνιστική συγκέντρωση στη Βουλή, με όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κτλ), πραγματοποιούν αυτή την ώρα ΑμεΑ, γονείς, κηδεμόνες και εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή και την Πρόνοια με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια μέρα των ΑμεΑ.

Θα πορευθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την κινητοποίηση διοργανώνουν η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων και τα ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων και του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα, Σχολεία Ειδικής Αγωγής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή. 

Ανάμεσα σε άλλα, υπογραμμίζουν: «Προειδοποιήσαμε για τα διάτρητα πρωτόκολλα λάστιχο από αρχές του Μάρτη, στα Ιδρύματα Πρόνοιας, χρονίως πασχόντων και στα γηροκομεία. Η κυβέρνηση τα έκανε γαργάρα. Κανένα μέτρο. Ούτε αραίωση πληθυσμού, ούτε προσλήψεις, ούτε μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ, παρά το θέατρο που κάνουν στα κανάλια. Ήρωες κατ’ άλλα οι εργαζόμενοι αλλά αρνούνται να μονιμοποιήσουν συμβασιούχους και επικουρικούς, ούτε εγγυούνται το εισόδημα των εργαζομένων και των ΑμεΑ. Θρηνούμε ήδη νεκρούς, ΑμεΑ, χρόνια πάσχοντες αλλά και εργαζόμενους. Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη γι’ αυτό το έγκλημα!».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.