Κλειστά σχολεία, εστίαση και ψυχαγωγία μέχρι τις 7 Γενάρη

> Ελλάδα

Κλειστά θα παραμείνουν έως τις 7 Γενάρη τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, οι αθλητικοί χώροι

 (με εξαίρεση τα επαγγελματικά πρωταθλήματα) και τα χιονοδρομικά κέντρα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας, ο οποίος φρόντισε να χρεώσει με προκλητικό τρόπο την ευθύνη στον λαό που δεν μειώνονται τα κρούσματα.

Επίσης, μέχρι τότε θα εξακολουθήσουν να ισχύουν η απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό, η κυκλοφορία τη νύχτα και οι συναθροίσεις. 

Για το λιανικό εμπόριο, τα κομμωτήρια και τις εκκλησίες θα γίνουν νέες ανακοινώσεις στο τέλος της εβδομάδας.

Ο Σπ. Πέτσας μίλησε για «πιο αργή» μείωση των κρουσμάτων «απ’ όσο αναμενόταν», αποδίδοντας αυτή την εξέλιξη στην «κόπωση όλων μας», προκειμένου να συγκαλύψει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης που δεν έλαβε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και σε άλλους χώρους που υπάρχει συνωστισμός όπως στα ΜΜΜ. Συνέστησε δε να ξεπεράσουμε την «κόπωση» και να παραμερίσουμε τον «εφησυχασμό». Και όλα αυτά όταν οι ίδιοι οι λοιμωξιολόγοι έχουν παραδεχθεί ότι η αλυσίδα μετάδοσης ξεκινάει από τους χώρους δουλειάς.

Εν είδει σχολιαστή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαπίστωσε πως «εξακολουθεί να υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ», το οποίο παραμένει αθωράκιστο και υποστελεχωμένο.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.