Δύο μοναδικά απολαυστικές επιλογές από τον Γρηγόρη, που υπόσχονται να δροσίσουν το καλοκαίρι μας!

> Ελλάδα

Δύο μοναδικά απολαυστικές επιλογές από τον Γρηγόρη, που υπόσχονται να δροσίσουν το καλοκαίρι μας!

Είμαστε στον πιο αγαπημένο μήνα του καλοκαιριού!

Είμαστε στο μήνα που θέλουμε να δώσουμε απόλαυση στην κάθε μας στιγμή, γιατί όπως και να το κάνουμε, αυτές τις μέρες περιμένουμε μία ολόκληρη χρονιά.

2021 08 03 4A

Είμαστε στο μήνα των διακοπών, των ποτών, των βουτιών και των χυμών, οπότε τι είναι καλύτερο από τους χυμούς και το παγωμένο τσάι;

2021 08 03 1

Στα καταστήματα Γρηγόρης, ανακαλύψαμε κάποια προϊόντα ψυγείου, που συνδυάζουν αγαπημένες γεύσεις και μοναδικά συστατικά. Γι’ αυτό σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα τους χυμούς και το παγωμένο τσάι Γρηγόρης, που θα σας ενθουσιάσουν.

2021 08 03 5A

Η βυσσινάδα με σιρόπι αγαύης, η λεμονάδα με αγαύη και τζίντζερ και το τσάι του βουνού με χυμό ρόδι, έχουν ήδη κερδίσει την προτίμηση όσων τα έχουν δοκιμάσει. Γιατί εκτός από υπέροχη & δροσιστική γεύση, τα κύρια συστατικά τους είναι μοναδικά! Παρασκευάζονται από φυσικούς χυμούς φρούτων και ελληνικό τσάι του βουνού Σιδερίτη, ενώ το σιρόπι αγαύης είναι μία καλή διατροφική επιλογή, στην κατεύθυνση του wellbeing.

2021 08 03 2

Αν είσαστε και εσείς λάτρεις του χυμού και του τσαγιού, στο κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα μοναδικά προϊόντα ψυγείου, καθώς και τη μεγάλη ποικιλία σε καφέ και φαγητό που διαθέτει το κατάστημα!

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.