Νέες κάψουλες αλουμινίου Γρηγόρης, για μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης καφέ!

> Ελλάδα

Ο καφές, για εμάς τους Έλληνες, αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο της καθημερινότητάς μας, αλλά και μία από τις πρώτες επιλογές μας όταν αναζητούμε φυσική αλλά και ψυχολογική τόνωση.

Οι περισσότεροι από εμάς, καθημερινά ,ξεκινάμε και συνεχίζουμε τη μέρα μας, με τη συντροφιά του αγαπημένου μας καφέ. Γι’ αυτό και αναζητούμε τρόπους να γίνουμε και εμείς baristi, παρασκευάζοντας το espresso freddo ή cappuccino μόνοι μας.

2021 09 01 grigoris1

Σε αυτό το πλαίσιο, η παρασκευή καφέ μέσω κάψουλας στο σπίτι ή στο γραφείο, μας προσφέρει ένα μεγάλο convenience, καθώς εύκολα και γρήγορα η κάψουλα μετατρέπεται σε μια απολαυστική εμπειρία καφέ.

2021 09 01 grigoris5

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι η κατανάλωση των καψουλών καφέ, αποτελεί μία σημαντική αγορά που τώρα τελευταία γνωρίζει ραγδαία αύξηση με ταχύτατους ρυθμούς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην εν λόγω αγορά, δραστηριοποιούνται μεγάλοι «παίχτες» του καφέ, επενδύοντας σε ποιοτικά χαρμάνια.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι νέες προτάσεις του Γρηγόρη, ο οποίος αναβαθμίζει τις κάψουλές του αντικαθιστώντας το πλαστικό υλικό, με αλουμίνιο!

2021 09 01 grigoris6

Οι νέες κάψουλες αλουμινίου, είναι υψηλής ποιότητας και διατίθενται στα τρία αγαπημένα σε όλους μας εκλεκτά χαρμάνια Γρηγόρης. Το χαρμάνι Classic, με ένταση 9/10 έχει γεμάτο σώμα και πλούσια αρώματα.

2021 09 01 grigoris3

Το χαρμάνι Arabica,με ένταση 7/10 έχει γλυκιά γεύση και ευχάριστο άρωμα.

2021 09 01 grigoris2

Τέλος το χαρμάνι Decaf, με ένταση 6/10, είναι χωρίς καφεϊνη – με φυσική μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης μόνο με νερό - και έχει απαλή γεύση.

2021 09 01 grigoris4

Η νέα premiumπρόταση καψουλών αλουμινίου του Γρηγόρη, διατίθεται σε συσκευασίες με εντυπωσιακό branding& χρωματισμούς που κάνουν αίσθηση και ξεχωρίζουν, ενώ παράλληλα είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές Nespresso.

Βρείτε και εσείς τις νέες κάψουλες αλουμινίου στο κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς και ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας καφέ!

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.