Με το κεφάλι ψηλά, να συνεχίσετε να παλεύετε δυναμικά είτε ως φοιτητές, είτε ως εργαζόμενοι για τα δικαιώματά σας

> Ελλάδα

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) «δίνει συγχαρητήρια στις οικογένειες και σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την τιτάνια προσπάθεια να ανταποκριθούν στη μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι, «ο δρόμος της ζωής για όλους σας, είτε φοιτητές είτε όχι είναι μακρύς.

Η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει γιατί τα εμπόδια που βάζουν διαχρονικά οι Κυβερνήσεις (όπως η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, Τράπεζα θεμάτων, 10.000 κενές θέσεις στα ΑΕΙ λόγω της ΕΒΕ) είναι πολλά.

Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!»

Επισημαίνει ότι, «όλο το προηγούμενο διάστημα, πλάι στο κυνήγι μιας ατέλειωτης ύλης, δώσατε τον αγώνα μέσα από δυναμικές κινητοποιήσεις για το σχολείο που σας αξίζει.

Σας καλούμε έτσι, με το κεφάλι ψηλά, να συνεχίσετε να παλεύετε δυναμικά είτε ως φοιτητές για το δικαίωμα στη μόρφωση, είτε ως εργαζόμενοι για το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρέπεια και εργασιακά δικαιώματα, να πολεμήσετε την ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία, τα μειωμένα ωράρια με μισθούς πείνας».

Καταλήγοντας υπογραμμίζει ότι, «σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο συναρπαστικό ταξίδι της επιστημονικής γνώσης που για να κατακτηθεί απαιτεί εκτός από προσωπική προσπάθεια, μελέτη και συλλογικούς αγώνες για ένα πραγματικά σύγχρονο πανεπιστήμιο που θα παρέχει επιστημονική γνώση!

Μην κάνετε έκπτωση στα θέλω σας και στα όνειρα σας!».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.