> Ελλάδα

Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ) το γεγονός ότι εναγόμενος προμηθευτής προχώρησε σε τροποποίηση της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Περισσότερα...

Μόνο τον Απρίλιο το ψωμί ακρίβυνε κατά 5%, με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και όλα δείχνουν ότι αυτή η αύξηση δεν θα είναι ούτε η τελευταία ούτε η μεγαλύτερη.

Περισσότερα...

Μείωση των θέσεων στην Ανώτατη Εκπαίδευση επιφύλασσε η ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας του αριθμού των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Περισσότερα...

Φουντώνει το κύμα αποχωρήσεων νέων από τις θέσεις εργασίας τους και στην Ελλάδα, με το φαινόμενο να αφορά κατά κύριο λόγο στον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού.

Περισσότερα...

Από την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00 έως Δευτέρα και ώρα 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους [G-Cloud] της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Περισσότερα...

Την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στήνει κάλπες σε όλη τη χώρα για την εκλογή του νέου του προέδρου, με σύνθημα «Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό».

Περισσότερα...

Με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού τροποποιείται το ειδικό πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για τη λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων, πλην των οργανωμένων τουριστικών κατασκηνώσεων.

Περισσότερα...

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει το τελευταίο 5μηνο σε 140 συλλήψεις για κακοποίηση ζώων και έχουν επιβληθεί 940 πρόστιμα» συνολικού ύψους 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.