> Ελλάδα

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) συγγενείς, φίλοι και σύσσωμο το πλήρωμα των πλοίων της εταιρείας «Sea Jets» στον εφοπλιστή και ιδρυτή του ομίλου Παναγιώτη Ηλιόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. 

Περισσότερα...

Ένα βαρομετρικό χαμηλό, κινούμενο από τη βόρεια Ιταλία προς τα νοτιοανατολικά, αναμένεται να προκαλέσει το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας «EVA» στη χώρα μας κατά το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα...

Σοκ και αγανάκτηση προκαλεί η είδηση της σύλληψης και προφυλάκισης του γνωστού και πολυβραβευμένου συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Βασίλη Παπαθεοδώρου, για παιδική πορνογραφία...

Περισσότερα...

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ - ΟΤΑ), με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποιεί την απόφασή της να συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου 2022, που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Περισσότερα...

Από την 1η Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο το σύστημα για την διόρθωση σφαλμάτων για τα αγροτεμάχια που ελέγχονται με την μέθοδο παρακολούθησης γης (monitoring) και τα οποία δεν υπολογίστηκαν για την προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης.

Περισσότερα...

Και επίσημα πλέον, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας στο υπουργικό συμβούλιο, οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Οκτωβρίου 2023. 

Περισσότερα...

Για να μπορέσουν να αποστάξουν τα προϊόντα τους την επόμενη αποστακτική περίοδο, όλοι οι αμπελουργοί θα πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφούν στο αμπελουργικό μητρώο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 

Περισσότερα...

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με αίτημα την μονιμοποίησή τους, προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ - ΟΤΑ), για την προσεχή Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.