> Ελλάδα

Πανελλαδική κινητοποίηση με 24ωρη απεργία στις 20 Οκτωβρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Περισσότερα...

Ειδικοί και αρχές εδώ και χρόνια υποστηρίζουν ότι το κλειδί για την αντιμετώπιση υποθέσεων παιδικής κακοποίησης είναι να «ανοίξουν τα στόματα της κοινωνίας», που συχνά μένει σιωπηλή ακόμα και όταν γνωρίζει ή υποπτεύεται εξαιτίας μίας σειράς λόγων.

Περισσότερα...

Την οργή και μεγάλη αγανάκτηση για το περιστατικό του κατ' εξακολούθηση βιασμού, κακοποίησης και εκπόρνευσης του 12χρονου από τον 53χρονο στον Κολωνό εκφράζει η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής.

Περισσότερα...

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στους καταναλωτές το συνεχιζόμενο μπαράζ ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά και προϊόντα, που σαφώς έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι τους. Δύο από αυτά, που απασχολούν τελευταία πιο έντονα, είναι πλέον το ψωμί και τα αρτοπαρασκευάσματα που από καθημερινά είδη τείνουν να γίνουν ...πολυτελείας.

Περισσότερα...

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 η δυνατότητα των Δήμων να παραχωρούν κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, κλπ) να τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα.

Περισσότερα...

Υπογράφηκε από την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη μετατροπή των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) αρμοδιότητας υπουργείου Τουρισμού, σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού του ν. 4763/2020. 

Περισσότερα...

Αποκαλυπτική ως προς τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στις τουρκικές αιτιάσεις επί της ελληνικής κυριαρχίας σε νησιά του Αιγαίου είναι η χθεσινή ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου Νεντ Πράις του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.