> Ευρώπη

Οι μνήμες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στην Ιταλία, στέλνοντας στον θάνατο 14 άτομα, ξύπνησαν ξανά τα τελευταία 24ωρα. Βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ δείχνει την τελευταία, μοιραία διαδρομή της καμπίνας τελεφερίκ που συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κοντά στη λίμνη Ματζόρε, όταν έσπασε το ατσάλινο νήμα που τη συγκρατούσε.

Περισσότερα...

Αφότου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων και οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές συνέδεσαν το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με το σπάνιο σύνδρομο που προκαλεί θρομβώσεις, η Ισπανία ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο θα σταματήσει να χορηγείται σε άτομα κάτω των 60 ετών.

Περισσότερα...

Η ρυθμιστική αρχή υγείας της Βρετανίας ενδέχεται να αναστείλει τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε νεότερους ανθρώπους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου Channel 4, εξαιτίας του σπάνιου συνδρόμου που συνδυάζει θρόμβωση και θρομβοπενία που προσέβαλε κάποιους εμβολιασθέντες.

Περισσότερα...

Την ώρα που στην Ελλάδα, υπάρχουν παραιτήσεις από τον Ε.Ο.Φ., επειδή συνεχίζετε η χορήγηση εμβολίων της AstraZeneca, ακόμα μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε ότι, αναστέλλει τη χορήγηση εμβολίων της εν λόγω εταιρίας. 

Περισσότερα...

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της νόσησης με κορωνοϊό μπορεί να περιλαμβάνουν μία σειρά από προβλήματα όπως απώλεια μνήμης, εξάντληση, προβλήματα συγκέντρωσης ακόμα και κατάθλιψη.

Περισσότερα...

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε το προεδρείο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, το οποίο με ανακοίνωση του αποφάσισε να τιμήσει, τον Μανώλη Γλέζο, του οποίου τ΄ όνομα αποτελεί σύμβολο της αντίστασης κατά του φασισμού.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.