> Κόσμος

Την συμμετοχή των ΗΠΑ και άλλων 36 χωρών στην άσκηση «Efes», η οποία πραγματοποιήθηκε έχοντας ως σενάριο την κατάληψη ενός μικρού νησιού και τον ναυτικό αποκλεισμό ενός μεγαλύτερου, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Περισσότερα...

Εντείνονται, μέρα με τη μέρα οι φόβοι για επέκταση της επισιτιστικής κρίσης, την οποία έχει επιτείνει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία και οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Περισσότερα...

Καλοκαίρι χωρίς κλιματισμό στους εργασιακούς χώρους περιμένει τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα της Ισπανίας, καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας για να μειώσει τους λογαριασμούς ρεύματος και να βοηθήσει στη μείωση της εξάρτησης της Ευρώπης από το ρωσικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Περισσότερα...

Η παγκόσμια ανισότητα στην κατανομή των εισοδημάτων έρχεται για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια, με αφορμή το 51ο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Περισσότερα...

Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να γίνουν viral, από ανόητες φάρσες μέχρι ακραία κόλπα. Οι τάσεις του TikTok περιλαμβάνουν διασκεδαστικές χορευτικές ρουτίνες ή αστεία φίλτρα, αλλά κάθε τόσο εμφανίζεται μια επικίνδυνη πρόκληση ή τάση.

Περισσότερα...

Οι υψηλότερα αμειβόμενοι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν ολοένα και περισσότερο τις δουλειές τους, καθώς η «Μεγάλη Παραίτηση» γνωστή και ως «Μεγάλος Ανασχηματισμός» μπαίνει στο δεύτερο χρόνο της.

Περισσότερα...

Νέα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) επιβεβαιώνουν ότι ο όγκος επιβατών αναμένεται να ανακάμψει και να ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019 έως το τέλος του 2023, ενώ ο αριθμός των επιβατών εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα προ πανδημίας επίπεδα κατά 12% έως το τέλος του 2026.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.