Αστυνομικοί παίζουν στο αεροδρόμιο της Ρώμης με παιδιά που έφτασαν από το Αφγανιστάν

> Κόσμος

Τις ημέρες αυτές, οι πτήσεις της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας μεταφέρουν εκατοντάδες οικογένειες Αφγανών, από την Καμπούλ, στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο.

VIA REUTERS/POLIZIA DI STATO

Εν αναμονή των γραφειοκρατικών διαδικασιών, με αίτημα την παροχή ασύλου, στο αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας, τα παιδιά που έφτασαν από το Αφγανιστάν περνούν ευχάριστα την ώρα τους με τους άνδρες και τις γυναίκες της ιταλικής αστυνομίας.

VIA REUTERS/POLIZIA DI STATO

Τα μέλη της «Polizia di Stato», καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουν τους μικρούς αυτούς πρόσφυγες να ζήσουν λίγες στιγμές ξενοιασιάς.

VIA REUTERS/POLIZIA DI STATO

Τους δωρίζουν αναμνηστικά καπέλα της ιταλικής αστυνομίας, ζωγραφίζουν μαζί τους με χρωματιστά μολύβια και μαρκαδόρους, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και ένας αστυνομικός-ταχυδακτυλουργός, o οποίος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους μικρούς Αφγανούς.

VIA REUTERS/POLIZIA DI STATO

Η Unicef Italia ευχαρίστησε την ιταλική αστυνομία για την πρωτοβουλία της, για όλη την αγάπη που έδειξαν οι άνδρες και οι γυναίκες της, «αγκαλιάζοντας τα παιδιά που ξεριζώθηκαν ξαφνικά από την πατρίδα τους, και φροντίζοντάς τα, σαν να πρόκειται για τη δική τους οικογένεια».

πηγή:naftemporiki.gr

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.