Η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου

Εκδηλώσεις

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου δημοσιοποίησε το παρακάτω δελτίο τύπου:

2020 02 23 nd3


 

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχιλόχου, στην Παροικία της Πάρου.

 

2020 02 23 nd1

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου & Αντιπεριφερειάρχης υγείας Κώστας Μπιζάς, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, οι Αντιδημάρχοι Θεοδώρα Σαρρή Παπακυρίλλου, Πάνος Κεμπάμπης, Ηλίας Κουντρομιχάλης, οι Δημοτικοί Συμβούλοι Μικές Λεοντής, Μανόλης Μαλαματένιος, Γιώργος Τριπολιτσιώτης, Βασίλης Σιέτος, καθώς και η Πρόεδρος της Κοινότητας Παροικιάς Μαργαρίτα Αργουδέλη.

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ξεκίνησε με αναφορά στο θάνατο της ποιήτριας Κικής Δημουλά, κι απάγγειλε κάποιους στίχους από το έργο της. Εν συνεχεία οι ιερείς Χρήστος Φουρνιστάκης κ Χρήστος Πετρόπουλος ευλόγησαν τη βασιλόπιτα. Η Πρόεδρος στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο νικηφόρο εκλογικό τόσο των Ευρωεκλογών όσο και των Εθνικών εκλογών για τα δύο νησιά, μίλησε για την ευθύνη της Τοπικής οργάνωσης τώρα που είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους να είναι σε εγρήγορση κι εστιάστηκε στον Τομέα Υγείας και στην ανάγκη για αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση όχι μόνο στο ζήτημα των νεφροπαθών αλλά κι εν γένει της νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

2020 02 23 nd2

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας μίλησε για τα θέματα της Πάρου και Αντιπάρου, τόνισε το ενδιαφέρον του τόσο για ζητήματα παιδείας όσο και για τα προβλήματα υγείας, αναφέρθηκε στις ενέργειες του για την προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων στα δύο νησιά αλλά και στις Κυκλάδες γενικότερα.

Ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου & Αντιπεριφερειάρχης υγείας Κώστας Μπιζάς μίλησε για τα τοπικά θέματα εστιάζοντας κυρίως σε θέματα υγείας αλλά και στο ζήτημα των αιολικών πάρκων. Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος ανέλυσε την ανάγκη να συστρατευτούν όλοι για να μην εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες στην Πάρο.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου μίλησε για τα θέματα υγείας και τόνισε ότι είναι πάντα στη διάθεση των Παριανών  και των Αντιπαριωτών.

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου ανέγνωσε τα μηνύματα του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου του Κόμματος Στυλιανού Κονταδάκη, του Προέδρου της ΝΟ.ΔΕ. Κυκλάδων Χρήστου Καφτηράνη, του Υπουργού Εργασίας και Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση, της Βουλευτού Κυκλάδων Κατερίνας Μονογιού, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν εξαιτίας της σημερινής συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος στην Αθήνα. Τέλος διάβασε το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Προβλήθηκε επίσης το μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Πρόεδρος τέλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, τους φίλους και τα μέλη καθώς και το Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου για την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει. Ευχαρίστησε ακόμη τα Τοπικά Μέσα, καθώς και τους χορηγούς,"

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.