«Λευκές Αναγνώσεις - The white book Fest» στις Λεύκες

Εκδηλώσεις

Ο πολιτιστικός σύλλογος «ΥΡΙΑ» ,η ΚΔΕΠΑΠ, και η κοινότητα Λευκών, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του Κύκλου Παιδικού Βιβλίου διοργανώνει το 1ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου στις Λεύκες το τριήμερο 17-19 Ιουλίου 2020.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους προσκεκλημένους συγγραφείς και να κάνουν μαζί τους βιωματικά εργαστήρια στους όμορφους, ανοικτούς χώρους του παραδοσιακού χωριού. Τα εργαστήρια έχουν στόχο να καλλιεργήσουν την φιλαναγνωσία και την αγάπη για το λογοτεχνικό βιβλίο.

2020 07 12 lefkes

Οι συγγραφείς, Έλενα Αρτζανίδου, Διονύσης Λεϊμονής, Τασούλα Επτακοίλη, Χρήστος Αρμάντο Γκέζος, Μαίρη Κανάκη, αλλά και οι καλλιτέχνες, Αγγέλικα Βαξεβανίδου, Δημητροπούλου Χριστίνα, που συμμετέχουν θα κάνουν εργαστήρια δημιουργικής γραφής, ρητορικής, παιχνιδιού με εικόνες. ελεύθερης έκφρασης, διαδραστικής αφήγησης, αυτοσχεδιασμού με τα παιδιά, ενώ κι οι ενήλικες φίλοι του βιβλίου θα έχουν την χαρά να πάρουν μέρος σε λογοτεχνικό περίπατο, να ακούσουν παραμύθια της προφορικής μας παράδοσης και να ταξιδέψουν στις Λεύκες του χθες.

Ο πολιτιστικός σύλλογος «ΥΡΙΑ» ευελπιστεί μέσα από το φεστιβάλ «Λευκές αναγνώσεις – The white book fest» τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο βιβλίο και να νιώσουν πως η λογοτεχνία είναι μια μοναδική ευχαρίστηση στον ελεύθερο τους χρόνο.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.