«Μια μέρα στο Πάρκο»

Εκδηλώσεις

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Πάρου μαζί με τον Δήμο Πάρου και τον ΝΑΪΑΣ, διοργανώνον  μια όμορφη εκδήλωση για παιδιά και μεγάλους, ντόπιους και τουρίστες, με τίτλο «Μια μέρα στο Πάρκο», όπου θα ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 μεσημέρι.

 

img dc9d7a272e4e63a791ed5e630e9bdad6 v

Την εκδήλωση έχουν στηρίξει πολλοί σύλλογοι, μεταξύ αυτών, ο ΝΑΪΑΣ, ο Ν.Ο.Αντιπάρου Ωλιαρός, οι Περπατητές Πάρου αλλά και το δημοτικό σχολείο Νάουσας. Θα υπάρχουν, πολλές δραστηριότητες, όπως αγώνες κολύμβησης, χρήση κανόε - καγιάκ, αγώνες επίδειξης Sup, παιχνίδια στην άμμο, όπως beach soccer και volley και πολλά ακόμα. 

Επίσης ο κόσμος θα ξεναγηθεί στο καρνάγιο του Πέτρου Αλιπράντη, όπου θα μπορεί να δει το το καΐκι που κατασκευάζει ο ΝΑΪΑΣ, αλλά και να επισκεφθούν τον φάρο του «Κόρακα», όπου θα είναι επισκέψιμος για τον κόσμο, ύστερα από συνεννόηση που υπήρχε από τους ιθύνοντες του Πάρκου, με την αρμόδια υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού. Αλλά και να γνωρίσει και τον βοτανόκηπο του Πάρκου, με τα είδη φυτών που ευδοκιμούν στις Κυκλάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις δραστηριότητες που θα υπάρχουν την προσεχή Κυριακή:

img c96f87af366178a55c2f6fd6d31c1db9 v

 

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.