Κάνε μία ευχή

Εκδηλώσεις

Η διεύθυνση και το προσωπικό της «ΜΠΡΑΔΕΡΣ ΚΟΜΠΑΝΥ» Α.Ε και μετά από πρωτοβουλία του διευθύνοντα συμβούλου, Κωνσταντίνου Δημ. Αλιπράντη, φέτος τα Χριστούγεννα θέλουν να είναι πιο «ιδιαίτερα».

Για τον παραπάνω λόγο στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με «αστέρια ευχών-make a wish».Ένα «αστέρι ευχής» από τον κάθε εργαζόμενο της εταιρίας, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ταυτόχρονα:

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή. Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά!

2021 12 11 EUXES B

 

Στο δένδρο των ευχών βρίσκονται φυλαγμένες όλες οι ευχές των παιδιών. Από τις πιο μικρούλες και τις πιο απίθανες. Ένας μύθος λέει ότι αν καταφέρναμε να φτάσουμε στο δέντρο αυτό, οι ευχές μας θα έβγαιναν αληθινές. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα «ταξίδι» με τα παιδιά, γεμάτο παιχνίδι και απρόοπτα. Με πυξίδα τη φαντασία καταφέραμε να φτάσουμε στο Δάσος των ΕΥΧΩΝ και οι ευχές μας απόψε θα κρυφτούν παρέα με τα όνειρα. Μαζί να τρυπώσουν στα πιο απίθανα μέρη και ποιος ξέρει; Ίσως μια ευχή μας πραγματοποιηθεί!

Φέτος, κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και… ΕΥΧΕΣ!

Σας καλεί να έρθετε πιο κοντά από ποτέ με τα παιδιά ευχής, στέλνοντάς τους τις καρδιές με τις ευχές σας, δίνοντας τους δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές της ιδέας: «Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε! Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΡΑΔΕΡΣ ΚΟΜΠΑΝΥ Α.Ε

ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.