Το νέο επετειακό θερμός του Γρηγόρη είναι αφιερωμένο στα παιδιά

Εκδηλώσεις

Ο Γρηγόρης γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας και δημιουργεί ένα επετειακό θερμός για καλό σκοπό!

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας, βάζει στο επίκεντρο παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και φροντίζει να τους παρέχει το γεύμα στα σχολεία που φοιτούν. Γιατί, μέρος των εσόδων από την πώληση των θερμός θα διατεθεί στα φιλανθρωπικά σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» και «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», στηρίζοντας τα σχολικά γεύματα παιδιών από ευπαθείς ομάδες, για το έτος 2022-2023.

Είναι βέβαιο λοιπόν, ότι το νέο θερμός του Γρηγόρη θα φέρει χαρά και χαμογέλα στα παιδιά. Και φυσικά, μπορούμε όλοι μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, γιατί είναι για καλό σκοπό!

Μπορούμε να το αγοράσουμε για εμάς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν και θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους.

Γιατί το συγκεκριμένο θερμός, το σχεδίασε, με αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, η Μαίρη Συνατσάκη και φέρει την υπογραφή Mairiboo x Γρηγόρης. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικής αισθητικής και το μήνυμά του,“enjoy today”, είναι σίγουρο ότι θα μας φτιάξει τη μέρα. Ακριβώς όπως ξέρει να κάνει ο Γρηγόρης!

Επιπλέον είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διατηρεί το ρόφημά μας στην ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες, έτσι ώστε να το απολαμβάνουμε κρύο ή ζεστό. Ταυτόχρονα, είναι & eco-friendly γιατί μας δίνει ένα κίνητρο να αντικαταστήσουμε τα πλαστικά είδη μίας χρήσης και να συμβάλλουμε και εμείς στην προστασία του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, αν επισκεφτούμε κάποιο κατάστημα Γρηγόρης και ζητήσουμε να σερβιριστεί το ρόφημά μας σε οποιοδήποτε θερμός, κερδίζουμε 10 σεντς έκπτωση. Πρόκειται για μία μικρή επιβράβευση από το Γρηγόρη, γιατί είναι  ένα «πράσινο»brand και μας ενθαρρύνει να μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Το επετειακό θερμός είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, regular & large και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.