Τετάρτη 3 Μαρτίου το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Kυκλάδες

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ώρες 17.00-19.00θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ webinarμε θέμα «Η γνώση των νέων δεδομένων είναι η δύναμή μας για την προετοιμασία της φετινής σεζόν»,

με το οποίο ξεκινά ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος σπουδών που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στο πρώτο μέρος του webinarhΔρ. Γεωργία Ζούνη, στην ομιλία της με θέμα «Προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα της πανδημίας: Προκλήσεις κι Ευκαιρίες για τις νησιωτικές επιχειρήσεις», θα μας μιλήσει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε και να αναμένουμε το 2021, στη νέα τουριστική σεζόν, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στην εποχή της πανδημίας, ενώ στο δεύτερο μέρος η ψυχολόγοςΥβόννη Παπαστεφάνου στην ομιλία της με θέμα «Προτάσεις για μια δυναμική, ευέλικτη και δημιουργική αντιμετώπιση της κρίσης» θα μας δείξει το δρόμο για την αποτελεσματική διαχείριση του στρες μετά από μια παρατεταμένη περίοδο lockdown, αναμονής και αβεβαιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορεί να βρει κανείς στον σύνδεσμο https://bit.ly/3q5v2XoΠροθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Τετάρτη 3/3/2021 και ώρα 14.00,καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων.

Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με τη σύνδεση με την πλατφόρμα webexμπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mailsupport_webex@cycladescc.grκαι στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο και στα νησιά.

2021 03 02 WEBINAR

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.