Πασχαλινός ΠΟΠ «μποναμάς» στην Κιβωτό του Κόσμου και στα παιδιά της Ουκρανίας

Kυκλάδες

Τις άγιες μέρες του Πάσχα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στέλνει ντόπια Aμνοερίφια, Πατάτες και την ξακουστή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. στην Κιβωτό του Κόσμου, που φιλοξενεί στις δομές της  εκατοντάδες παιδιά και στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, αυτήν την δύσκολη περίοδο για τον λαό της Ουκρανίας, η Κιβωτός του Πατρός Αντωνίου έχει μετατραπεί σε μία πραγματική Κιβωτό σωτηρίας για δεκάδες μητέρες και παιδιά από την δοκιμαζόμενη χώρα που φιλοξενούνται στις δομές της, μακριά από την τρικυμία του πολέμου.

«Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σαν Ναξιώτες Παραγωγοί» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης.

«Τα αμνοερίφιά μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα αυτήν την περίοδο και μπαίνουν σε κάθε σπιτικό που γιορτάζει την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Όμως αυτές οι Άγιες ημέρες δεν είναι εύκολες για όλους. Με σεβασμό και αγάπη προς τους πρόσφυγες της Ουκρανίας, θα προσπαθήσουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας να γεμίσουμε το γιορτινό τους τραπέζι με "καλούδια" από το νησί μας» δεσμεύτηκε.

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία για την ελληνική οικονομία, με τις τιμές των τροφίμων να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου δεσμεύεται να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο και να κάνει πράξη την ρήση του Πατρός Αντωνίου, ο οποίος έχει τιμηθεί με το βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη: η αγάπη τρόπους μηχανεύεται και δεν έχει σύνορα και όρους».

Καλό Πάσχα σε όλους!

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.