Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης για εργαζόμενους

Kυκλάδες

Ένα νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιεί αυτό το διάστημα η Κυκλαδική Εταιρεία Ανάπτυξης (Κ.ΕΤ.ΑΝ.) του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Αφορά 285 εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα συμπεριλαμβανομένων όσων εργάζονται εποχικά από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων. Οι ειδικότητες κατάρτισης αφορούν τους τομείς: social media marketing, ηλεκτρονικό εμπόριο, εξαγωγικό/διεθνές εμπόριο, τυποποίηση, συσκευασία & ποιοτικός έλεγχος υδατοκαλλιεργειών, εξυπηρέτηση πελατών & ανάδειξη τουριστικής εμπειρίας, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, παρασκευή τροφίμων, ποτών & αγροδιατροφικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο, που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες πρόκειται να λάβουν για το σύνολο των 150 ωρών θεωρητικής κατάρτισης το ποσό των 750 € (μεικτές απολαβές).
Βασικός στόχος του προγράμματος είναι οι ωφελούμενοι να αποκτήσουν πρόσθετες -της άσκησης του επαγγέλματός τους- γνώσεις και δεξιότητες που θα έχουν άμεση και θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.

Το Πρόγραμμα Κατάρτισης υλοποιείται με μία από τις εξής εκπαιδευτικές μεθόδους:
• Είτε με τη μέθοδο της συμβατικής (face to face) διά ζώσης κατάρτισης στην τάξη.
Είτε με τη μέθοδο της μεικτής κατάρτισης (blended learning), συνδυάζοντας τη διά ζώσης διδασκαλία σε αίθουσα με δραστηριότητες σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε- εκπαίδευσης.
Είτε με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (σύγχρονη και ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση).

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι η εντοπιότητα, η οποία αποδεικνύεται ενδεικτικά με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους: λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο οικίας, βεβαίωση εντοπιότητας από τη δημοτική αρχή κ.λπ.
Η υποβολή αίτησης είναι απλή και πραγματοποιείται με την ανάρτηση των απαραίτητων δικαιολογητικών ψηφιακά στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων https://training.e-kyklades.gr

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.