Προσλήψεις 205 υγειονομικών στα νησιά της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου με εξαίρεση την Πάρο

Ν. Αιγαίο

Στη δέσμευση ευρωπαϊκών  πόρων ύψους 11,9 εκατ. ευρώ προχωρά η Περιφέρειας Ν. Αιγαίου  για την χρηματοδότηση πρόσληψης 205 ατόμων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις δομές υγείας των νησιών της. 

Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης  Γιώργος Χατζημάρκος πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, υπέγραψε την απόφαση αύξησης του προϋπολογισμού κατά 1,48 εκατ. 

Ωστόσο, στην κατανομή πόρων για την χρηματοδότηση των αμοιβών των υγειονομικών δεν περιλαμβάνεται το Κέντρο Υγείας της Πάρου.

Κατά τα λοιπά, η Πράξη αφορά στην ενίσχυση και στήριξη των Φορέων Υγείας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρόσληψη ειδικευμένου και λοιπού ανθρώπινου δυναμικού του τομέα υγείας και εντάσσεται στο Εθνικό Σχέδιο του Υπ. Υγείας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της επιδημικής κρίσης covid -19 και αποσκοπεί στη λειτουργική ετοιμότητα και ανθεκτικότητα του συστήματος υγείας, στο πλαίσιο της υγειονομικής κρίσης και περιλαμβάνει το συνολικό κόστος της μισθοδοσίας 25 ιατρών και 180 λοιπού προσωπικού, μέχρι τις 31/12/2023.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.