Στις 11-12 Νοεμβρίου το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου

Ν. Αιγαίο

Το προσεχές διήμερο (11-12 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου στην Αθήνα.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη νησιωτική αυτοδιοίκηση, οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι από τους 34 Ο.Τ.Α. του Νοτίου Αιγαίου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν διά ζώσης στο τακτικό συνέδριο της Π.Ε.Δ., με θέμα: «Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, με αποφασιστικότητα, τόλμη και όραμα σχεδιάζουμε το μέλλον μας».

Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/11) στις 5.00 μ.μ., με την εισήγηση του προέδρου της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου και Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη, ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα γίνει και η παρουσίαση της μελέτης ΕΕΤΑΑ, για τα κριτήρια κατανομής ΚΑΠ στους νησιωτικούς δήμους.

Με βάση το πρόγραμμα τοποθετήσεων, το πρωί του Σαββάτου (12/11) ο δήμαρχος Αντιπάρου Αναστάσιος Φαρούπος θα μιλήσει με θέμα: «Διαχείριση υδάτινων πόρων στα νησιά μας» και ακολούθως ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος θα μιλήσει με θέμα: «Νομιμότητα και έλεγχος για τη σωστή αξιοποίηση και προστασία των παραλιών.

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.