Συγκροτήθηκε Τεχνική Επιτροπή Δασολογίου Αιγαίου

Ν. Αιγαίο

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών συγκροτήθηκε Τεχνική Επιτροπή Δασολογίου της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου.

Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι η Άρτεμις Αλεξιάδου (Γενική Διευθύντρια Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου), με αναπληρώτρια την Ζωή Κινιαζοπούλου (Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Ν. Σάμου) και μέλη της επιτροπής οι Κωνσταντίνος Μπέλλας (Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου) και Αριστέα Κουκουβίνου (Αναπλ. Προϊσταμένη του τμήματος Προστασίας Δασών και Δασικών Εκτάσεων της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου). Επίσης, γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Χριστίνα-Λίζα Πανάγου (υπάλληλος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Ε.Ε.Δ.Π. Αιγαίου).

Τέλος, σημειώνεται ότι, έργο της επιτροπής είναι ο ειδικότερος χαρακτηρισμός των περιλαμβανομένων στους αναρτημένους και κυρωμένους δασικούς χάρτες περιοχών δασικού χαρακτήρα και η έδρα της θα βρίσκεται στον Πειραιά, στα γραφεία της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου.

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.