Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση… | Toυ Θ. Μαρινόπουλου

> Απόψεις

Το μόνο που πρωτίστως θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους διοικούντες στον δήμο Πάρου, δυστυχώς για όλους μας, είναι το τελευταίο που τους απασχολεί. Εκείνο το οποίο έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο είναι ο Κώστας Ροκονίδας και η αντιπολίτευση.

Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει το νησί και επιδεινώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, διεκδικώντας από την κεντρική εξουσία πλήρη στελέχωση του κέντρου υγείας και του αστυνομικού τμήματος και απαιτώντας συνεχή και λεπτομερή ενημέρωση, χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους κάνοντας  εντονότατες παρατηρήσεις σε ανθρώπους, που ενημερώνουν υπεύθυνα όλους τους θεσμικούς παράγοντες. Και με το «εντονότατες παρατηρήσεις » χρησιμοποιώ τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό. Παρά την ερασιτεχνική τους προσπάθεια να μην γίνουν γνωστές ή να καθυστερήσει η δημοσιότητα τους όσο το δυνατόν περισσότερο, βγήκαν στο φως άρθρα και επιστολές «ανθρώπων της υγείας». Εκεί  φαίνονται πεντακάθαρα, από τη μια μεριά η αγωνιώδης προσπάθεια να προσφέρουν τις γνώσεις τους και από την άλλη η πλήρης αδιαφορία που επέδειξε η πλειοψηφία.

Έτσι αναγκάστηκαν να γνωστοποιήσουν τις επιστολές και να δημοσιεύσουν άρθρα με τις απόψεις τους στον τοπικό τύπο. Όλοι υπέπεσαν στο «βαρύτατο αδίκημα» να ενημερώνουν και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Παρόμοιες καταστάσεις συνέβησαν και προσφάτως, με τους παραγωγούς της λαϊκής και συμβαίνουν διαρκώς τους δύο τελευταίους μήνες. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά τη δημοκρατία και πως την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας. Αλλά είναι επίσης σοβαρό και για τους παριανούς που εξέλεξαν μια δημοτική αρχή, προσδοκώντας να αφοσιωθεί στο έργο της καλυτέρευσης της ζωής τους.

Αντί για αυτό, βλέπουν μια εξουσία που προσπαθεί επικοινωνιακά να διαφημίσει ακόμη και τις άτυπες συναντήσεις και τα αυτονόητα μικροεργάκια και να βγάζει δελτία τύπου και ανακοινώσεις οικειοποιούμενη τις δωρεές άλλων.

Και ακόμη χειρότερα, μία δημοτική αρχή που επικεντρώνεται στο να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Υ.Γ. Και έρχεται το άνοιγμα των σχολείων που μας βρίσκει ελλιπέστατους σε υποδομές, παρά τις επισημάνσεις αλλά και τις ενέργειες της Λαϊκής Συσπείρωσης που αρκετούς μήνες πριν είχε επισημάνει τα προβλήματα και είχε προτείνει συγκεκριμένες λύσεις. Όμως απ’ ότι φαίνεται απευθυνόμασταν… εις ώτα μη ακουόντων…

Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μια καλύτερη διαχείριση έστω και τώρα…

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.