2ο Φεστιβάλ παιδικού - εφηβικού βιβλίου στις Λεύκες

Πολιτισμός - Τέχνες

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε, ο πολιτιστικός σύλλογος «ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών», με αφορμή την αυλαία που έριξε το 2ο Φεστιβάλ παιδικού -εφηβικού βιβλίου. Μια άκρως πετυχημένη, όπως αποδεικνύεται, εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού και αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για δεύτερη χρονιά κατέβασε αυλαία το 2ο Φεστιβάλ παιδικού- εφηβικού βιβλίου στις Λεύκες μας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου πολιτισμού και αθλητισμού και την διοργάνωση του Συλλόγου μας Μ. Ε. Ε. Α. Σ ΥΡΙΑ.

Με την αναμενόμενη επιτυχία που ήταν αντάξια των προσπαθειών μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις στα παιδιά που μέσα από το παιχνίδι γνώρισαν τον υπέροχο κόσμο του βιβλίου.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, με όχημα την λογοτεχνία και τις τέχνες σε όλες τους τις εκφράσεις, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εργαστούν ομαδικά, να δουλέψουν ,να δημιουργήσουν μέσα από το παιχνίδι και πάντα με την καθοδήγηση των συγγραφέων μας να περάσουν ευχάριστες στιγμές γνωρίζοντας τον υπέροχο κόσμο της παιδικής λογοτεχνίας !!!

Η ανταμοιβή μας ? Οι παιδικές φωνούλες και τα γέλια ,που γέμισαν τα σοκάκια του χωριού μας για ακόμη μια χρονιά !!!

Ευχαριστούμε τους Δημιουργούς - Συγγραφείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν τα παιδιά να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του βιβλίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ψυχή της οργάνωσης την Μαίρη Κανάκη, τις επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια μας και βοήθησαν με τις προσφορές τους !!! Αλλά κυρίως ευχαριστούμε τα παιδιά, τους μικρούς υπέροχους πρωταγωνιστές των ημερών γιατί χωρίς αυτά δεν θα υπήρχε το φεστιβάλ εφηβικού - παιδικού βιβλίου!!! Ραντεβού του χρόνου λοιπόν.

yria

Καλό και ασφαλές Καλοκαίρι !!!

Ραντεβού του χρόνου για ένα ακόμα υπέροχο φεστιβάλ παιδικού - εφηβικού βιβλίου !»

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.