> Ποδόσφαιρο

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπου μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε και την ματαίωση όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021. 

Περισσότερα...

Στον «κάδο», πέταξε τον «χρυσό» βαθμό με την Ισπανία, η εθνική Ελλάδος, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την πολύ καλύτερη όπως αποδείχθηκε Γεωργία, σ' ένα παιχνίδι που μπορεί να αισθάνεται τυχερή που ήρθε ισόπαλη με 1-1.

Περισσότερα...

Ισόπαλη, με σκορ 1-1 ήρθε, η Εθνική Ελλάδος, κόντρα στην Ισπανία, στη Γρανάδα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου, που θα λάβει χώρα το 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

Περισσότερα...

Υποψήφιος για την επιτροπή ελέγχου και συμμόρφωσης της ΕΠΟ, είναι ο, Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Κυκλάδων και συμπολίτης μας, Γιώργος Παρούσης, σύμφωνα με τοΔελτίο Τύπου που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Περισσότερα...

Θέση για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στις ομοσπονδίες πήρε Α.Ο Πάρου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο σύλλογος δεν θα πάρει μέρος σε όσες διαδικασίες παραβιάζουν τους νόμους και θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Παράλληλα, στηρίζει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο σύστημα «ΖΕΥΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Παροικιάς: «Αναφορικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες και αφορά τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, το ΔΣ του ΑΟ ΠΑΡΟΥ θα ήθελε να δηλώσει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε διαδικασίες οι οποίες παραβιάζουν το νόμο και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ως κάτοικοι νησιού, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον ευαίσθητο τομέα της περίθαλψης και θα ήταν αδιανόητο σε αυτές τις συνθήκες να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και δη στο σύστημα “ΖΕΥΣ’ ως το κατεξοχήν αδιάβλητο για τη διενέργεια ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, όπως αυτό έχει αποδειχθεί σε αντίστοιχες διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί για πολλούς άλλους σημαντικούς φορείς (εκλογές πανεπιστημίων, δικαστικών ενώσεων κλπ.)».

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ του ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Λάμπρου

Τέσσερις μήνες χωρίς αγωνιστική δράση υπάρχει σε όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, ύστερα από το δεύτερο «lock down», που επέβαλαν οι αρχές σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα.

Περισσότερα...

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χτυπιέται για δεύτερη φορά από το κορωνοϊό, ενώ στο δεύτερο γενικό «lock down» που βρίσκεται η χώρα, φαίνεται να έχει ξεχαστεί τόσο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και από την ΕΠΟ σε ό,τι έχει να κάνει σ’ επίπεδο ποδοσφαίρου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.