Με σκορ 4-2 κέρδισε ο Αστέρας Μαρμάρων

> Ποδόσφαιρο

Με σκορ 4-2 κέρδισε ο Αστέρας Μαρμάρων στο γήπεδό του την Κύθνο, στην πρεμιέρα του Β’ Ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα των Μαρμάρων κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα ότι διαθέτει ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα τη βοηθήσουν στην προσπάθεια για να ανέβει την κατηγορία.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 με τον Ραμπαβίλα στο 7ο λεπτό (φωτό), για να ισοφαρίσει η Κύθνος στο 35ο λεπτό, με γκολ του Κούτσι. Ο έμπειρος Κληρονόμος έβαλε και πάλι στην πρωτοπορία του σκορ την ομάδα των Μαρμάρων, με σέντρα σουτ στο 40ο λεπτό. Ο Χαραλαμπίδης στο 58ο λεπτό έγραψε το 3-1 ενώ με  νέο σουτ στο 66ο λεπτό του Ραμπαβίλα ύστερα από μπαλιά τρύπα του Κληρονόμου, ο δείκτης του σκορ για την παριανή ομάδα ανέβηκε στο 4-1.

Η ομάδα της Κύθνου με τον Γονίδη στο 73ο λεπτό έγραψε το τελικό 4-2.

Οι πρωταγωνιστές

Αστέρας Μαρμάρων: Σομπόνης, Κρητικός, Βιτζηλαίος (Α. Μπελούκης), Μοστράτος, Νταής Αλιπράντης (Ραγκούσης), Καργιώτης (Σ. Μπελούκης), Χριστοφόρος (Κληρονόμος), Ραμπαβίλας, Αριανούτσος, Χαραλαμπίδης

ΑΠΣ Κύθνου: Γκριέλας, Λεβαντής (Μπιζικούκης), Γονιδάκης, Γαρδεράκης, Λαρετζάκης (Ν. Γονίδης), Τσιρδήμος, Αρμάντο, Ψαρράς, Ηλίου, Μ. Γονίδης, Τσάλα.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.